hotel bell

Fudbaleri Vlasine počeli pripreme za novu sezonu, predstavljena i prva pojačanja

Vlasina je danas počela pripreme za novu sezonu u Srpskoj ligi Istok.

Stručni štab na čelu sa Draganom Nikolićem izvršio je prozivku fudbalera i odradio prvi trening. Prozivci je prisustvovalo 30 igrača, uz opravdano odsutne Cakića, Milića, Smiljkovića i Stefana Ilića. Prvom timu priključeno je i devet omladinaca iz omladinskog pogona Vlasine. Stručnom štabu Vlasotinčana tokom priprema pomagaće poznati kondicioni trener sa Superligaškim iskustvom Zoran Repac.

Igrače su pozdravili Predsednik kluba Bojan Vlajkovic, potpredsednik Nenad Stojković i sportski direktor Miroslav Milosavljevic, kao i šef stručnog štaba Dragan Nikolić.

– Ambicije kluba su sam vrh srpskoligaskog Istoka i cilj je da klub bude bar jedan stepenik ispred u odnosu na proslu sezonu koju su Rosuljci zavrsili na četvrtom mestu – istakli su čelni ljudu Vlasine.

Iz kluba su otišli golman Vojislav Ilić, Zoran Šćepanović, Marko Hristić, Veljko Djordjević, Nemanja Conić i Marko Ilić.

Za sada, u klub su došli golman Dragan Cakić (Radan), Nikola Marinković (Radan), Dragiša Milić (Budućnost Orašje), Nemanja Smiljković (Radan), i dva najzvučnija pojačanj:a Dejan Blagojević internacionalac koji je bio dugogodišnji kapiten Sileksa iz Makedonije, a prve fudbalske korake napravio upravo u Vlasini, kao i prvi strelac Srpske lige Istok u prošloj sezoni Aleksandar Stojković iz Budućnosti iz Popovca.

Check Also

Ajmo, ajde, svi na odbojku: “Leskovac“ nastavio sa pobedama, “Dubočica“ sutra najavljuje trijumf protiv “Topličanina“

Za prvoligaške klubove u obe konkurencije jednomesečna pauza je završena. Većina će na teren sutra, …

Оставите одговор