hotel bell

Fudbaleri Dubočice počeli pripreme za prolećni deo prvenstva

Prozivkom, sastankom i prvim treningom danas su zvanično počele pripreme Gradskog fudbalskog kluba Dubočica za prolećni deo sezone.

Prvi deo prvenstva Dubočica je završila na 2. mestu sa 3 boda zaostatka za jesenjim prvakom, ekipom Radničkog iz Pirota.

Ambicije kluba i želje sportske javnosti se poklapaju. Cilj je jasan, a to je osvajanje 1. mesto i povratak u Prvu ligu Srbije.

– Posle prelaznog perioda i individualnih treninga po programu koji smo dogovorili, danas počinjemo pripreme. Koristićemo resurse koje ima imamo, do 4. marta smo u gradu i treniramo na terenu sa veštačkom podlogom i u teretani. Imaćemo 7 pripremnih utakmica i uveren sam da ćemo 1. kolo prolećog dela prvenstva dočekati spremni. Očekujemo pojačanja, dvojica igrača su već tu sa nama i mogu će dolazak još jednog ili dvojice igrača. Od 1. februara imaćemo trening utakmice sredom i subotom. Biće kvalitetne provere i verujem da ćemo kroz te utakmice napraviti formu za prolećni deo prvenstva – rekao je u susretu sa novinarima šef stručnog štaba Dubočice Dejan Čelar.

Na prvom treningu 22 igrača, među njima i talentovani momci iz mlađih kategorija.

– Za nama je velika pauza od dva meseca. Uželeli smo se svi rada i treninga, iako smo imali programe za individualni rad. Došli smo dobro pripremljeni za ovaj pripremni period. Svi momci su radili ozbiljno, što je dobar znak za početak priprema i ono što nas očekuje na proleće. Očekuje nas borba za ulazak i veći rang. Završili smo jesen u dorbom ritmu, atmosfera je nikad bolja i trudićemo se da tako i ostane i da ispunimo cilj koji je pred nama, a to osvajanje 1. mesta na krjau sezone – kazao je kapiten i najbolji igrač Dubočice Dušan Savić.

Kompletne pripreme fudbaleri Dubočice će obaviti u Leskovcu. a očekuje se da se tokom nedelje završi i posao oko pojačanja i kompletiranja tima koji treba da ostvari postavljeni cilj – povratak među prvoligaše.

Check Also

Iz gradske kase 1,3 miliona dinara za oblast socijalne zaštite

Lokalna samouprava grada Leskovca redovno izmiruje sve svoje obaveze, bez dana kašnjenja, u cilju stabilnog …

Оставите одговор