FSS proglasio Rastavca najperspektivnijim trenerom !

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi danas je održana sedamnaesta Sednica Izvršnog odbora naše organizacije u tekućem sazivu.

Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije. Odluka koja najviše raduje navijače Radničkog jeste ta da je Milan Rastavac proglašen za najperspektivnijeg trenera Srbije u 2015. godini.

„Na današnjoj sednici Izvršnog odbora FSS, a na osnovu predloga dobijenih od ad-hok Komisije za dodelu javnih priznanja FSS, odlučeno je da najbolju sudijsku trojku u 2015. godini čine Milorad Mažić (Vrbas) sa pomoćnicima Milovanom Ristićem (Beograd) i Daliborom Đurđevićem (Kruševac), da je Nemanja Gajdobranski (Novi Sad) najperspektivniji sudija godine, Milan Rastavac (FK Radnički Niš) najperspektivniji trener godine, a Andrija Živković (FK Partizan) najperspektivniji igrač godine. Boris Antić (ŽFK Spartak) je najuspešniji trener 2015. u okviru ženskog fudbala, Milena Nikolić (ŽFK Spartak) najbolji igrač, a Miljana Ivanović (ŽFK Mašinac) najperspektivniji igrač godine“ – avodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FSS-a.

S. Mirković

Check Also

Policija poziva građane da predlože deonice puta na kojima će biti pojačana kontrola

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će pripadnici Uprave saobraćajne policije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *