hotel bell

FSS proglasio Rastavca najperspektivnijim trenerom !

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi danas je održana sedamnaesta Sednica Izvršnog odbora naše organizacije u tekućem sazivu.

Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije. Odluka koja najviše raduje navijače Radničkog jeste ta da je Milan Rastavac proglašen za najperspektivnijeg trenera Srbije u 2015. godini.

„Na današnjoj sednici Izvršnog odbora FSS, a na osnovu predloga dobijenih od ad-hok Komisije za dodelu javnih priznanja FSS, odlučeno je da najbolju sudijsku trojku u 2015. godini čine Milorad Mažić (Vrbas) sa pomoćnicima Milovanom Ristićem (Beograd) i Daliborom Đurđevićem (Kruševac), da je Nemanja Gajdobranski (Novi Sad) najperspektivniji sudija godine, Milan Rastavac (FK Radnički Niš) najperspektivniji trener godine, a Andrija Živković (FK Partizan) najperspektivniji igrač godine. Boris Antić (ŽFK Spartak) je najuspešniji trener 2015. u okviru ženskog fudbala, Milena Nikolić (ŽFK Spartak) najbolji igrač, a Miljana Ivanović (ŽFK Mašinac) najperspektivniji igrač godine“ – avodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FSS-a.

S. Mirković

Check Also

SLAVLJE LESKOVČANA! Košarkaši Zdravlja pobedili ekipu Vršca

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras pred svojim navijačima ekipu Vršca rezultatom 96:93 (23:19, 28:27, 24:22, …

Оставите одговор