hotel bell

Forum žena SNS-a, tradicionalno, pred Uskrs, delio sugrađanima ofarbana jaja

Već niz godina, Forum žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, pred Uskršnje praznike organizuje podelu farbanih i čokoladnih jaja sugrađanima, pa tradicija nije izneverena ni danas

U Leskovcu, na platou ispred Kulturnog centra, ali i na više drugih lokacija, u skladu sa epidemiološkom situacijom, postavljeni su štandovi, a članice Foruma žena, delile su ofarbana i čokoladna jaja sugrađanima, a sa posebnom pažnjom najmlađima, koji se prazniku i darovima, najviše i raduju.

Aleksandra Tasić, članica Foruma žena je jedna od najredovnijih učesnica akcije, koja joj, kaže, pričinjava posebno zadovoljstvo:

– U ukrašavanju jaja i pripremi poklona za mališane, pomaže mi ćerka, a obe se izuzetno radujemo tom poslu. Najveće zadovoljstvo su nam osmesi na dečjim licima i ubeđenje da će, u nadmetanju jajima, baš njihovo biti najjače. Sugrađanima želim da dane praznika provedu sa svojim porodicama u miru, sreći i blagostanju, uz iskrene nade da ćemo sledeći Uskrs proslaviti bez korone, rekla je Tasićeva.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *