hotel bell

Forum žena SNS-a, tradicionalno darovao sugrađanke cvećem za praznik

U znak pažnje, Forum žena Gradskog odbora SNS-a Leskovac, čestirao je sugrađankama praznik, podelivši im ruže i svitke sa porukama

Viktorija Drašković je okupljenim damama poručila da 8. Mart, Srpska napredna stranka obeležava u znak sećanja na proteste, održane 1857. godine, u Americi, kada su žene otpočele borbu za svoja prava, ekonomsku, socijalnu i političku ravnopravnost:

– Srpska napredna stranka se zalaže za poboljšanje položaja žena preko brojnih mera, a pre svega, preko pronatalitetne politike. Tako svaka žena, za rođenje prvog deteta dobija 300 hiljada dinara. Značajno je i to što će, od ove godine, država pomoći ženama koje se ostvare u ulozi majke, tako što će rešiti njihovo stambeno pitanje, izdvajanjem 20 hiljada evra. Pored Republike, značajna sredstva za ove namene izdvaja i lokalna samouprava.

Pored članica Foruma žena, sugrađankama je, cvećem praznik čestitao i predsednik Gradskog odbora SNS-a i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор