Home / DRUŠTVO / Episkop niški g. Arsenije i Kolo srpskih sestara iz Leskovca podelili đacima Vaskršnje poklone
hotel bell

Episkop niški g. Arsenije i Kolo srpskih sestara iz Leskovca podelili đacima Vaskršnje poklone

Njegovo Preosveštenstvo, episkop niški G. Arsenije posetio je Medveđu, a povod posete bio je uručenje poklona đacima srednje i osnovne škole iz Medveđe povodom Vaskršnjeg praznika.

Preosvećeni Vladika prvo je posetio Srednju školu „Nikola Tesla“ u Medveđi. Ispred škole Vladiku je dočekao, predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić, direktor škole Goran Stevanović, paroh medveđski i sijarinskobanjski.

Nakon srdačnog dočeka direktorsrednje škole je upoznao Preosvećenog Vladiku sa istorijatom ove obrazovne institucije.

Njegovo Preosveštenstvo poželeo je učenicima puno sreće i uspeha na kraju ove školske godine, a potom im je podelio skromne poklone kao znak pažnje povodom praznika Vaskrsa.

Pored učenika srednje škole, skromne poklone dobila su i deca sa posebnim potrebama, koja zbog epidemiološke situacija nisu lično prisustvovala dodeli. Obavezu da podeli deci iz udruženja preuzela je predsednica udruženja “Srce za decu”, Gorica Miljković.

Istog dana, Preosvećeni Vladika posetio je đake Osnovne škole „Gornja Jablanica“ i zajedno sa članicama Kola srpskih sestara iz Leskovca podelio paketiće deci od 1. do 8. razreda. Posle podele poklona direktorka Osnovne škole gospođa Slavica Đonić organizovali je mali prijem u zbornici škole kao znak zahvalnosti na podršci.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор