hotel bell

Dvojica Doljevčana kidnapovali i mučili Slovenca, kod koga je policija kasnije pronašla drogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su slovenačkog državljanina D.G. (1988), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i M.I. (1985) i D.M. (1982), iz okoline Doljevca, jer su, sumnja se, izvršili krivična dela protivpravno lišenje slobode, iznuda i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osnovano se sumnja da su M.I. i D.M., došli do kuće 46-ogodišnjeg muškarca u okolini Doljevca, kod koga je boravio D.G., primorali D.G. da uđe u automobil i, uz pretnje, tražili da im kaže gde krije opojnu drogu. Potom su ga izveli iz automobila i fizički ga napali, ali je on uspeo da pobegne do naplatne rampe i pozove policiju.

M.I. i D.M. se potom vraćaju do iste kuće i pozivaju vlasnika da pođe sa njima, kako bi pronašli D.G., izvode ga iz automobila i više puta udaraju. Muškarac uspeva da pobegne u prostorije jedne benzinske pumpe.

Policija je, u pretresu stana M.I. i D.M., pronašla manju količinu marihuane, tri digitalne vagice sa tragovima opojne droge, kao i novac koji je, sumnja se, stečen prodajom narkotika.

Prilikom pretresa prostorija koje je koristio osumnjičeni D.G. pronađeno je 2,3 kilograma marihuane i 1,6 kilograma amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Check Also

Uzmi račun i pobedi: Sutra na RTS-u prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” održaće se u subotu, …

Оставите одговор