DS: Kazniti odgovorne za uništavanje kolektora

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Poslednjih dana, svedoci smo neviđene kampanje, koju protiv Demokratske stranke, plaćene od partija na vlasti, vode raznorazne agencije, koje se, tobož bave ispitivanjem javnog mnjenja.

U njihovim izveštajima dovodi se u pitanje prelazak cenzusa DS-a na predstojećim izborima, što je samo još jedan u nizu pritisaka koji se poslednjih godina vrši na našu stranku, rekao je kandidat za poslanika i odbornika, Ivan Stojanović.

-U nedelju, 24. aprila, već oko 21 sat ćemo znati kako je ko prošao na izborima, i verujem da će mnogi dušebrižnici, biti neprijatno iznenađeni rezultatima koalicije ”Za pravednu Srbiju” i ”Za pravedni Leskovac”.

Srđan Đokić, još jednom se osvrnuo na glavni kolektor, u čiju je izgradnju uloženo dva miliona dinar, optuživši aktuelnu vlast da odbija da potraži i imenuje krivce za nebrigu i uništenje centralnog sistema za odvod otpadne vode do Postrojenja u Bogojevcu. On se zapitao da li su Leskovac i Srbija toliko bogati da mogu lako da pređu preko ”bačenih” miliona i ponovo izaberu iste ljude koji su odgovorni za ovu ogromnu finansijsku štetu.

Kandidatkinja za odbornicu i poslanicu, Jelena Spirić, izrekla je optužbe na račun lokalne vlasti, odnosno rukovodilaca uprava i javnih službi, koji na zaposlene vrše pritisak da potpisuju izborne liste SNS i, pod pretnjom gubitka posla, prikupljaju sigurne glasove.

-To nije Srbija koja pobeđuje. Živeti normalno znači da niko ne sme da vas maltretira, ucenjuje i da vam otima no što ste sticali čitav život. Zato će prvi zakon koji će Demokratska stranka, po preuzimanju vlasti doneti, biti Zakon o vraćanju penzija. Vratićemo i subvencije poljoprivrednicima, koje je SNS ukinula, rekla je Spirićeva, dodajući da se nada dobrim rezultatima, jer su Demokratsku stranku uvek podržavali hrabri, pristojni i obrazovani ljudi.

S. Stojiljković

Check Also

Leskovčanima predstavljen novi broj SNS Informator: Aktuelnosti iz političkog života Leskovca i Srbije

Na gradskom trgu danas je promovisan novi broj stranačkog glasila, SNS Informator, koje je predstavljeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *