hotel bell

DS: Kazniti odgovorne za uništavanje kolektora

Poslednjih dana, svedoci smo neviđene kampanje, koju protiv Demokratske stranke, plaćene od partija na vlasti, vode raznorazne agencije, koje se, tobož bave ispitivanjem javnog mnjenja.

U njihovim izveštajima dovodi se u pitanje prelazak cenzusa DS-a na predstojećim izborima, što je samo još jedan u nizu pritisaka koji se poslednjih godina vrši na našu stranku, rekao je kandidat za poslanika i odbornika, Ivan Stojanović.

-U nedelju, 24. aprila, već oko 21 sat ćemo znati kako je ko prošao na izborima, i verujem da će mnogi dušebrižnici, biti neprijatno iznenađeni rezultatima koalicije ”Za pravednu Srbiju” i ”Za pravedni Leskovac”.

Srđan Đokić, još jednom se osvrnuo na glavni kolektor, u čiju je izgradnju uloženo dva miliona dinar, optuživši aktuelnu vlast da odbija da potraži i imenuje krivce za nebrigu i uništenje centralnog sistema za odvod otpadne vode do Postrojenja u Bogojevcu. On se zapitao da li su Leskovac i Srbija toliko bogati da mogu lako da pređu preko ”bačenih” miliona i ponovo izaberu iste ljude koji su odgovorni za ovu ogromnu finansijsku štetu.

Kandidatkinja za odbornicu i poslanicu, Jelena Spirić, izrekla je optužbe na račun lokalne vlasti, odnosno rukovodilaca uprava i javnih službi, koji na zaposlene vrše pritisak da potpisuju izborne liste SNS i, pod pretnjom gubitka posla, prikupljaju sigurne glasove.

-To nije Srbija koja pobeđuje. Živeti normalno znači da niko ne sme da vas maltretira, ucenjuje i da vam otima no što ste sticali čitav život. Zato će prvi zakon koji će Demokratska stranka, po preuzimanju vlasti doneti, biti Zakon o vraćanju penzija. Vratićemo i subvencije poljoprivrednicima, koje je SNS ukinula, rekla je Spirićeva, dodajući da se nada dobrim rezultatima, jer su Demokratsku stranku uvek podržavali hrabri, pristojni i obrazovani ljudi.

S. Stojiljković

Check Also

LESKOVČANI U SERIJI! Fudbaleri Dubočice 10 utakmica ne znaju za poraz

Fudbaleri Dubočice igrali su danas nerešeno, bez golova 0:0 sa ekipom Novog Sada u utakmici …

Оставите одговор