Početna / GRADOVI / Leskovac / DRIM TIM PROTIV TIMA IZNENAĐENJA : Revijalnom utakmicom počeo 39. Košarkaški turnir Vlasotince 2019.
hotel bell

DRIM TIM PROTIV TIMA IZNENAĐENJA : Revijalnom utakmicom počeo 39. Košarkaški turnir Vlasotince 2019.

Revijalnom utakmicom između Drim tima Vlasotince i Tima iznenađenja, odigranom sinoć u SRC Vlasina, počeo je 39.tradicionalni Košarkaški turnir Vlasotince 2019. Drim tim činili su bivši i sadašnji igrači OKK Vlasotince, a Tim iznenađenja košarkaši iz Leskovca. Iako je rezultat bio u drugom planu, treba reći da je Tim iznenađenja pobedio sa pola koša razlike – 85:84

U seniorskoj konkurenciji ove godine takmiči se pet, a u mlađim kategorijama osam ekipa. Vlasotinačka publika mogla je sinoć da uživa u atraktivnoj igri, asistencijama i  zakucavanjima.

„Ovaj turnir na neki način izdvaja Vlasotince od mesta slične veličine jer se svuda uglavnom igraju turniri u basketu, a ovde se igra košarka, pet na pet i tako već decenijama – kaže predsednik OKK Vlasotince Milorad Popović.

Utakmice se odigravaju u sportskoj hali, u večernjim terminima od 19, 20 i 21 sat u do kraja naredne nedelje, a raspored se može naći na fb stranici OKk Vlasotince. Igra se po ligaškom sistemu, a četiri najbolje ekipe će igrati polufinale, odnosno finale. Organizator turnira je OKK Vlasotince, a generalni pokrovitelji Skupština opštine Vlasotince i Sportski savez opštine Vlasotince.

Pogledaj takodje

Sutra isplata posebne novčane naknade za mesec mart

NSZ filijala Leskovac obaveštava svoje korisnike da će sutra krenuti sa isplatom posebne novčane naknade. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *