Početna / DOGAĐAJI / Do 3. oktobra rok za podnošenje zahteva za sufinansiranje vrtića
Dionis Restoran

Do 3. oktobra rok za podnošenje zahteva za sufinansiranje vrtića

U cilju povećanja smeštajnog kapaciteta predškolske ustanove na teritoriji grada, unapređenja obrazovno-vaspitnog procesa, kao i pružanja podrške preduzetnicima, Grad Leskovac je 13.09.2019. godine raspisao JAVNI POZIV za zaključivanje ugovora o učešću Grada Leskovca u naknadi dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno lice ili fizičko lice za radnu 2019/20. godinu.

Pravo na učešće imaju sve PRIVATNE predškolske ustanove koje poseduju akt o verifikaciji koji izdaje nadležno ministarstvo. Krajnji rok za prijavu je 3.10.2019. godine. Ovim programom će grad sufinansirati boravak predškolske dece u privatnim vrtićima u iznosu od 80% od pune cene boravka.

Privatne predškolske ustanove se mogu prijaviti za ovaj program i nakon navedenog datuma, tokom cele radne 2019/2020. godine ukoliko i kada ispune uslove konkursa. Nadležna organizaciona jedinica Gradske uprave Leskovac će nakon podnošenja prijave koja je u skladu sa uslovima konkursa dodati prijavljenu ustanovu na spisak verifikovanih predškolskih ustanova u roku od pet dana.

Javni poziv, spisak potrebne dokumentacije i obrazac prijave su dostupni na sledećem linku:

http://gradleskovac.org/index.php/projekti/javni-poziv-za-privatne-predskolske-ustanove

Pogledaj takodje

Puštanjem crvenih balona omladina SPS-a obeležila Dan mladosti

Socijalistička omladina Leskovac u znak sećanja na Dana mladosti organizovala je danas šetnju mladosti od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *