Početna / DOGAĐAJI / DELL PODRŠKA ORAZOVNIM USTANOVAMA kroz akciju „Popust za vas, poklon za njih“
Reklama

DELL PODRŠKA ORAZOVNIM USTANOVAMA kroz akciju „Popust za vas, poklon za njih“

Reklama

Kompanija DELL osmislila je i pokrenula zanimljivu akciju ‘’Popust za vas, poklon za njih’’. U saradnji sa malim i srednjim preduzećima u Srbiji, koja će se odreći svojin polovnih računara, DELL će iste pokloniti školama, a pri kupovini novih, darodavcima će biti obezbedjeni popusti i druge povlastice.

Kako se na razvoju veština i kreativnosti, koji odgovaraju potrebama 21. veka,u Srbiji  sa decom počinje da radi još u osnovnoj školi, te je školama neophodna oprema, pre svega računari. 

Svesna ovog problema, DELL kao društveno odgovorna kompanija, odlučila je da u saradnji sa malim i srednjim preduzećima koja posluju u Srbiji, obezbedi neophodnu podršku obrazovnim ustanovama, kao i deci koja pripadaju materijalno ugroženim grupama i pruži im priliku da nastave da stiču neophodna znanja i veštine.

Akcija ‘’Popust za vas, poklon za njih’’zamišljena je tako da se srpska preduzeća odreknu svojih korišćenih, ali ispravnih  računara i doniraju ih školama. Oni će biti servisirani i rasporedjeni po obrazovnim ustanovama, a donatori će, prilikom kupovine novih dobiti  popust i druge povlastice.

Sve kompanije koje se odluče na ovakav vid podrške školama i đacima, mogu se informisati o detaljima i načinima prijave na donirajdell.rs ili na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook.

Akcija traje do 31. jula.

S.Ć.

Pogledaj takodje

Vesna Stanković iz Vlasotinca, prva žena davalac krvne plazme sa juga Srbije

Vlasotinčanka Vesna Stanković, zapsolena u kompaniji „Hruner“, prva je žena davalc krvne plazme sa juga …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *