DAN SOCIJALNE PRAVDE: Gradski odbor SNS Leskovac od početka godine sproveo više od 300 akcija pomoći komšijama i sugrađanima

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac saopštio je da su aktiviste ove stranke od početka godine sproveli više od 300 humanitarnih ackija.

U saopštenju povodom Dana socijalne pravde se ističe:

-“Solidarnost, jedinstvo i odgovornost su epiteti koji krase aktiviste Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac. Svesni činjenice da je socijalna pravda moguća samo ako se udruženim snagama borimo protiv siromaštva, nejednakosti i svih oblika diskriminacije konstantno sprovode humanitarne akcije pomažući svojim komšijama, porodicama u stanju socijalne potrebe i tu su da uvek izmame osmeh više mališanima darujući im novogodišnje i mnoge druge paketiće i poklone. Sa sprovođenjem ovakvih akcija krenulo se jos 2013. godine, a samo od početka 2021. organizovano je preko 300 akcija – navodi se u saopštenju i dodaje – “Čovek postaje veliki shodno stepenu na kojem radi za dobrobit drugih ljudi.” Vodeći se tom mišlju, aktivisti Srpske napredne stranke su stalno na terenu, obilaze svoje komšije i delaju uvek kada je potrebno.”

Leskovački naprednjaci poručuju da će i da će i dalje biti tu za one kojima je pomoć potrebna.

-“Na današnji dan, Dan socijalne pravde Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac poručuje da će i ubuduće biti tu za sve kojima je potrebno i da će aktivisti, na čelu sa predsednikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, nastaviti da pokazuju humanost i solidarnost na delu, jer gde ljubav i težnja ka boljem sutra postoji, tu postoji svetla tačka i sreća, postoji životna radost.” – zaključuje se saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac.

Check Also

Saopštenje kabineta gradonačelnika u vezi zarada u kompaniji Jura

Kabinet gradonačelnika Leskovca reagovao je danas saopštenjem na pojedine tvrdnje o kompaniji Jura. Saopštenje prenosimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *