Početna / GRADOVI / Leskovac / Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović obišao Gradski odbor stranke u Leskovcu
Dionis Restoran Leskovac

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović obišao Gradski odbor stranke u Leskovcu

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović obišao je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu, gde je zajedno sa predsednikom leskovačkog SNS-a Goranom Cvetanovićem razgovarao sa članovima Unije mladih.

U razgovoru sa mladim funkcionerima i aktivistima stranke, Stefanović je istakao njihovu ulogu u društvenom i političkom životu Leskovca i čitave Srbije i odgovarao na njihova pitanja.

Stefanović je dobar deo razgovora sa mladima posvetio predstojećim aktivnostima koje će se zasnivati na predstavljanju odgovorne politike SNS-a u predizbornoj kampanji, kako na nivou države, tako i na lokalu. On im je poručio da moraju dati svoj maksimum u radu kako bi građani u njihovoj sredini živeli bolje, a tema razgovora bilo je i sumiranje rezultata vlasti predvođene SNS-om u Leskovcu, kao i predstojeći planovi.

Stefanović je poručio da će SNS nastaviti da vodi odgovornu politiku za dobrobit svih građana, a mladima da moraju da osluškuju potrebe svojih sugrađana kako bi doprineli daljem napretku njihovog grada, istakavši da im je pored motivacije i ljubavi prema Leskovcu, za uspeh neophodna i hrabrost.

Mediji u Leskovcu nisu bili obavešteni o poseti člana Predsedništva SNS i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanović, a vest je objavljena na internet stranici leskovačkog odbora Srpske napredne stranke.

Pogledaj takodje

U Leskovcu 11, u Vlasotincu 1 novi slučaj, u Covid bolnici na lečenju 69, u izolaciji 456 ljudi – Od početka epidemije u okrugu 947 obolelih

Broj novoobolelih u Leskovcu i Jablaničkom okrugu raste, ali ako je suditi po izveštajima iz …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *