Početna / DRUŠTVO / Brojne firme zainteresovane da pomognu Leskovcu u borbi protiv Korone – ovo su računi za donacije

Brojne firme zainteresovane da pomognu Leskovcu u borbi protiv Korone – ovo su računi za donacije

Dinarski i devizni računi za dobrovoljne uplate svih građana dobre volje koji žele da daju svoj doprinos u borbi protiv zarazne bolesti COVID-19, na teritoriji grada Leskovca, su otvoreni upravo za te namene, kazao je gradonačelnik Leskovca i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije Goran Cvetanović.

„Teška vremena poput ovog u kojem se čovečanstvo danas nalazi, na test stavljaju ne samo zdravstveni i celokupan društveni sistem, već i našu humanost, jedinstvo i solidarnost. Svako od nas je dužan da u skladu sa svojim mogućnostima pomogne svojoj društvenoj zajednici. Iz tog razloga su otvoreni dinarski račun:  840-5065741-89 i devizni račun: 840-330771-28  na koje svi građani dobre volje mogu da uplate svoje donacije. Sav prikupljeni novac će se koristiti za unapređenje naše zajedničke borbe protiv zarazne bolesti COVID-19.

On je naglasio da su do sada mnoge firme koje posluju na području grada Leskovca pokazale svoju društvenu odgovornost i humanost raznim donacijama u vidu zaštitne opreme, dezinfekcionih sredstava i odeće, ali i novčanih sredstava, te izrazio svoju zahvalnost u ime svih građana Leskovca i u svoje ime na velikodušnim donacijama i pozvao sve druge humane ljude da pomognu svom gradu i svojoj državi.

Pogledaj takodje

U Leskovcu još uvek bez vanredne situacije

Na današnjoj 40. Sednici gradskog štaba za vanredne situacije donet je predlog mera i nalog …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *