Home / DRUŠTVO / BRNABIĆ: Ponašanje “Bauvessena“u Leskovcu, u najmanju ruku, neprihvatljivo Biće pozvan na razgovor
hotel bell

BRNABIĆ: Ponašanje “Bauvessena“u Leskovcu, u najmanju ruku, neprihvatljivo Biće pozvan na razgovor

Premijerka Ana Brnabić, ocenila je da je projekat izgradnje gradskog trga, najveći infrastrukturni problem koji Leskovac trenutno ima

Predsednica Vlade je, tokom jučerašnjeg dana, prošetala gradom i, kaže, imala priliku da vidi gradski trg u izgradnji, a od gradonačelnika i njegovih saradnika dobila informacije o neprofesionalnosti firme kojoj je posao poveren. Na pitanje novinara ko je vlasnik “Bauvessena“, odgovara da ne zna:

– Ja zaista ne znam ko je vlasnik, ali ti podaci mogu da se nađu u APR-u, odnosno u jednom od njenih javnih registara. Ovo što ta firma radi u Leskovcu je, u najmanju ruku, neprihvatljivo. Takva kašnjenja se ne mogu tolerisati, a već sinoć sam zamolila svoje saradnike da se povežu sa vlasnikom. Pozvaćemo ga na razgovor i pitati odakle tolika neprofesionalnost i kako misli dalje da posluje. Projekat izgradnje Gradskog trga je, koliko sam čula, najveći infrastrukturni problem koji Leskovac, kao lokalna samouprava sa mnogo gradilišta, ima, rekla je premijerka Ana Brnabić.

Check Also

Korona u Srbiji odnela još 52 života, zvanično 6.461 novooboleli

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su, od poslednjeg izveštaja, na koronavirus …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *