Početna / DOGAĐAJI / Besplatni kursevi nemačkog i posredovanje u zapošljavanju

Besplatni kursevi nemačkog i posredovanje u zapošljavanju

Oxford School iz Leskovca u saradnji sa kompanijom „Vispero GmbH“sa sedištem u Bonu, poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave za besplatne kurseve ili razgovor sa predstavnicima Vispera.

Kompanija „Vispero GmbH“ je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskog osoblja u Nemačkoj. Klijenti Vispera GmbH su klinički centri, regionalni domovi zdravlja i domovi za stara lica, po celoj Nemačkoj. Reč je o pouzdanim i stabilnim zdravstvenim ustanovama koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

Kompanija Vispero GmbH pruža kompletnu podršku u prvim koracima života i rada u inostranstvu. Usluge regrutacije medicinskog osoblja, u našoj zemnlji, isključivo plaćaju klijenti iz Nemačke, koji su angažovali kompaniju „Vispero GmbH“, tako da ne postoje nikakvi dodatni troškovi za zainteresovane kandidate iz Srbije.

Iz Oxford School-a kažu da trenutno postoji potreba za kandidatima sa završenom srednjom medicinskom školom i znanjem nemačkog jezika na nivou A1/A2/B1/B2/C1 koji su zainteresovani da žive i rade u Nemačkoj.

–  Da biste se prijavili na razgovor ne morate imati određeni nivo poznavanja nemačkog jezika niti biti polaznik naše škole. Broj besplatnih mesta na kursevima nemačkog jezika je ograničen. Ukoliko ste zainteresovani, neophodno je da se prijavite na broj telefona 061/5 218 215 ili putem e-mail adrese oxfordschoolle@gmail.com,  stoji u saopštenju Oxford school-a u Leskovcu.

 

 

 

Pogledaj takodje

„Sve su odrasle osobe nekad bile deca… ali se malo njih toga seća“ 1. jun Međunarodni dan dece

„Sve su  odrasle osobe nekad bila deca… ali se malo njih toga seća.“Mali princ, Antoan …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *