Početna / DOGAĐAJI / Asfaltiranje Vlajkove ulice, završen deo Radničke, radovi u ulici Knjeginje Ljubice
Dionis Restoran Leskovac

Asfaltiranje Vlajkove ulice, završen deo Radničke, radovi u ulici Knjeginje Ljubice

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas sa saradnicima tri lokacije na kojima su u toku ili su završeni radovi.

Deo Vlajkove ulice, uključujući i veliku raskrsnicu sa Radničkom ulicom danas se asfaltira. U delu Radničke ulice koji je prethodno rehabilitovan u toku su radovi na obeležavanju pešačkih prelaza, dok mašine punom parom rade u ulici Knjeginje Ljubice koja predstavlja važnu vezu naselja Slavko Zlatanović sa školom „Vožd Karađorđe“.

„Povod današnjeg okupljanja jeste asfaltiranje dela kolovoza na državnom putu drugog A reda broj 227 Leskovac – Vučje, odnosno Vlajkove ulice, u dužini od oko 300 metara. Radovi na rehabilitaciji kolovoza, u vrednosti od 3 miliona dinara, izvode se iz programa redovnog održavanja državnih puteva. Pre desetak dana završeni su radovi i na uređenju Radničke ulice, u dužini od oko 250 metara, čime je i ova ulica, pored mnogobrojnih u našem gradu, dobila novi sjaj. Svesni smo koliko je putna infrastruktura bitna za funkcionisanje i napredovanje jednog grada i njegove okoline, stoga nastojimo da sve saobraćajnice održavamo u što je moguće boljem stanju. Danas će započeti i radovi na izgradnji saobraćajnice u ulici Knjeginje Ljubice, u dužini od 178 metara. Sredstva za realizaciju ovog ugovora, u iznosu od 2,6 miliona dinara, obezbedio je Grad Leskovac- kazala je Kristina Vasiljković pomoćnica gradonačelnika Leskovca.

Asfaltiranje Vlajkove ulice

Publicerat av Dnevnik Juga Torsdag 30 maj 2019

Pogledaj takodje

Desetoro novoobolelih u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu – Čekaju se rezultati 549 testova iz laboratorije „Vatreno oko“

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u Jablaničkom okrugu potvrđeno je 10 novih slučajeva Korona …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *