Zabranjene posete u Opštoj bolnici Leskovac, pregledi u Domu zdravlja – Ambulanta na odeljenju fizijatrije ponovo otvorena za Covid pacijente

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Polako ali sigurno Opšta bolnica Leskovac ulazi u Covid sistem.

Iako još uvek nije zvanično Covid bolnica, na Odeljenju za infektivne bolesti smešteno je nekoliko pacijenata koji primaju terapiju, a za koje je procenjeno da nije neophodna hospitalizacija u Covid bolnici u Kruševcu.

– Od danas i ambulanta na odeljenju fizijatrije funkcionipše za Covid pacijente, u delu gde je posle prvog pregleda u Covid ambulanti u Zdravstvenoj stanici broj 3 neophodno odraditi krvnu sliku i snimak pluća. Ovo smo uradili kako naši pacijenti ne bi čekali na otvorenom i kako bismo olakšali i ubrzali proceduru. Još uvek nismo Covid bolnica, ali smo spremni za sve opcije. Od danas u zabranjene i posete u Opštoj bolnici Leskovac, a svi pregledi će se obavljati u Domu zdravlja kako bismo zaštitili zdravlje pacijenata koji su kod nas na bolničkom lečenju – rekao je za Dnevnik Juga dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *