Izuzetna saradnja sa Unicefom na zaštiti dece u Srbiji

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Povodom odlaska direktorke UNICEF-a iz Srbije Ređine De Dominićis održan je sastanak sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem na kom se razgovaralo o dosadašnjim zajedničkim projektima i njihovim rezultatima.

Ministar Đorđević istakao je da je dosadašnja saradnja Ministarstva sa UNICEF-om bila na izuzetno visokom nivou i da se nada da će se ona nastaviti i sa budućim direktorom.

„Zadovoljstvo mi je bilo da sarađujem sa osobom koja ima jasne ciljeve i koja je uložila maksimalne napore da ih ostvari. Zaštita dece i obezbeđivanje njihovog bezbrižnog detinjstva i lepše budućnosti su naša zajednička obaveza i zadatak na kome smo posvećeno radili. Srbija će nastaviti da se zalaže za obezbeđivanje što boljeg položaja dece i verujem da ćemo nastaviti dobru saradnju i u budućnosti sa UNICEFOM“, rekao je Đorđević i poželeo direktorki uspeh u daljoj karijeri.

Direktorka UNICEF-a Ređina De Dominićis istakla je da će zajednički uspesi koji su ostvareni u prethodnom periodu na polju položaja dece i njihovih prava u Republici Srbiji biti zaokruženi usvajanjem Zakon o zaštiti deteta, za koji smatra da je od velike važnosti i da će značajno unaprediti položaj ove kategorije stanovništva.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *