Veliki uspeh leskovačkih gastronoma na festivalu Food Vision “Open Balkan”

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Studenti Visoke poslovne škole sa smera Gastronomije postigli su veliki uspeh na festivalu Food Vision “Open Balkan” održanog minulog vikenda u Beogradu.

Prvo mesto u izboru za najbolji junior tim na festivalu osvojili su Sara Arandjelović, Jovan Pejković i Marko Lazarević .Treće mesto u izboru za najboljeg junior šefa, pripalo je Marku Lazareviću.

Po rečima Momčila Conića, profesora gastronomije ovo je veliki uspeh kako za školu, tako i za grad Leskovac, ali i za svakog mladog gastronoma pojedinačno.

“U organizaciji i pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Vlade Albanije i Republike Severne Makedonije, a u okviru realizacije inicijative Open Balkan, održana je druga po redu manifestacija Wine vision by Open Balkan. U okviru ove manifestacije održano je prvo takmičenje kuvara profesionalaca i mladih kuvara pod nazivom Food vision by Open Balkan.Naš tim postigao je sjajne rezultate, a sve to zahvaljujući upornom radu i usavršavanju kako profesora tako i studenata. Kvalitet takmičenja je bio oslikan kvalitetom internacionalnih sudija, sa izuzetnim kulinarskim iskustvom; Dragan Unić, Daniel Scade, Dominique Grandjean, Franciane Tartari, Daniel Ayton, Miroslav Kubec, Martina Events i Saso Dravinec – kazao je Conić, dodavši da je bila izuzetno jaka konkurencija ali da su naši mladi kuvari još jednom pokazali da samo kada nešto radimo s ljubavlju postižemo dobre rezultate.

Inače naši gastronomi svoje umeće i rezultat svog učenja na ovoj visokoškolskoj instituciji, pokazuju na skoro svim takmičenjima kako u zemlji tako i u inostranstvu pa ne čudi činjenica što se u Leskovac vraćaju okićeni medaljama.

Check Also

SVI PUNOLETNI GRAĐANI MOGU! Prijavite se ovde i osvojite vaučer za opremanje stana u iznosu od 10.000 EVRA!

Samo nekoliko klikova deli te od poklon vaučera! Želiš da opremiš stan? Iskoristi fenomenalnu akciju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *