Premrežena Zelena zona: Još jedna saobraćajnica u službi postojećih i novih fabrika

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Nova ulica je dugačka 265 metara, vodi duž pruge i ulaza u ”Aptiv”, i za njenu izgradnju je izdvojeno 9,6 miliona dinara

Zelena industrijska zona, polako se popunjava novim proizvodnim i skladišnim pogonima. Pored ”Aptiva”, objekte su izgradili turski ”Erenli” i ”Statovac”, koji je pored kupio još jednu parcelu.

– Obećali smo da ćemo privrednicima obezbediti najbolje uslove za poslovanje u Zelenoj zoni. Podsetiću vas da smo na ovoj lokaciji izgradili kružnu raskrsnicu, vrednu 37 miliona dinara, zatim su uređeni pristupna saobraćajnica, parking prostor i osvetljenje kod fabrike ”Aptiv”, a u narednoj fazi i put kod tadašnje parcele, a danas Distributivnog centra ”Statovac”. Za sve pomenuto smo izdvojili 80 miliona dinara. U fazi III je završena atmosferska kanalizacija, istakao je gradonačelnik Cvetanović.

Nova saobraćajnica je dugačka 265 metara, i trenutno se presvlači drugim slojem asfalta. Postavljeni su stubovi za rasvetu i očekuje se samo ugradnja svetiljki. Posao je bio poveren preduzeću ”AB kop”, dok je na osvetljenju radila firma ”Lux” Leskovac.

Check Also

Odgovorna upotreba pametnih telefona

Ubrzan tehnološki napredak postavio je pametne telefone u centar naših života. Ovi mali uređaji postali …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *