Početna / DOGAĐAJI / Zimski upisni rok je počeo! Kursevi engleskog i nemačkog za odrasle!
hotel bell

Zimski upisni rok je počeo! Kursevi engleskog i nemačkog za odrasle!

Nikad nije kasno da uložite u svoje znanje i da počnete sa učenjem nekog stranog jezika.

Škola stranih jezika Akademija Oxford u Lekovcu u svojoj ponudi ima kurseve engleskog i nemačkog  jezika kao i kurseve za strane jezike koji se govore širom sveta.

Nastava u našoj školi se odvija uz poštovanje pravila Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike (CEFR – The Common European framework for languages) koji se smatra trenutno aktuelnim standardom. Po ovim pravilima nastava se organizuje na šest nivoa:

A1 – Početni ili osnovni nivo , A2 – Viši početni nivo, B1 – Niži srednji nivo, B2 – Viši srednji nivo, C1 – Niži napredni nivo, C2 – Viši napredni nivo

U Akademiji Oxford u Leskovcu nastavu možete pohađati u grupi ili individualno. Takođe nastava se može pratiti uživo u prostorijama naše škole ili online, u zavisnosti od želje polaznika. Sve informacije koje Vas interesuju u vezi upisivanja kursa možete dobiti u našoj poslovnici u ulici Koste Stamenkovića br.2 u Leskovcu ili na broj telefona 069/10 20 584 ili putem mejl adrese: leskovac@akademijaoxford.com.

Nakon izvršene prijave pristupamo sklapanju ugovora i zakazivanju termina sa profesorom. Trajanje kurseva je različito u zavisnosti od jezika i oblika nastave koji želite da pohađate. Plaćanje je moguće izvršiti u ratama.

Nakon odslušanog kursa polaže se ispit i ukoliko je kandidat uspešno položio dobija sertifikat Akademije Oxford za nivo jezika za koji je odslušao predavanja. Sertifikat Akademije Oxford je validan u zemlji i inostranstvu i naši polazici su uspešno pronalazili zaposlenje sa ovim sertifikatom.

Akademija Oxford takođe nudi svojim polaznicima, koji su izvršili uplatu kursa u celosti, gratis kurs za koji mogu da dobiju sertifikat Akademije Oxford. Polaznik bira koji kurs želi iz palete kurseva koje dajemo gratis. U pitanju su online kursevi personalnih veština koji će svakako koristiti polazniku (veštine prezentovanja, organizacija učenja, pisanje za web blog, mape uma, kreativno pisanje za decu…)

Moramo napomenuti i to da se nastava u Akademiji Oxford odvija uz maksimalno poštovanje epidemioloških mera bezbednosti u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom. Ukoliko dođe do nekih promena u organizaciji kurseva, svaki polaznik će o tome biti blagovremeno obavešten.

Prijavite se na vreme, uložite u sebe i u svoje znanje. Akademija Oxford u Leskovcu je dostupna za sve generacije koje žele da se usavršavaju. Pričajte tako da Vas svako razume.

Prijave se vrše u našim prostorijama u ulici Koste Stamenkovića br.2 u Leskovcu ili na broj telefona: 069/10 20 584  ili putem mejl adrese: leskovac@akademijaoxford.com

Čekamo Vas!

(PROMO)

Pogledaj takodje

UKIDA SE NAPLATA ROMINGA SA GRČKOM: Ovog leta telefoniranje i poruke sa plaže po ceni lokalnog poziva i SMS-a

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Atini, uoči Ekonomskog foruma Delfi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *