Početna / DRUŠTVO / Zbog izgradnje mosta preusmeravanje saobraćaja na putu Leskovac – Grdelica
hotel bell

Zbog izgradnje mosta preusmeravanje saobraćaja na putu Leskovac – Grdelica

Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja“ saopštilo je da će doći do preusmeravanja saobraćaja na starom Grdelikom putu.

-Grad Leskovac kao Naručilac radova na izvođenju radova na izgradnji mosta preko rasteretnog kanala Tulovske reke na kpbr. 7311/1,7311/2 i 7311/3 KO Guberevac, obaveštava sve učesnike u saobraćaju o privremenoj izmeni režima saobraćaja-obustavi na delu deonice lokalnog puta Leskovac-Grdelica.

U vezi sa napred navedenim biće izvršena obustava saobraćaja za vreme izvođenja radova izgradnji mosta preko rasteretnog kanala Tulovske reke na kpbr. 7311/1,7311/2 i 7311/3 KO Guberevac. Privremena izmena režima saobraćaja biće realizovana tako što se se saobraćaj iz pravca Leskovca preusmerava za naseljena mesta Mala Grabovnica i Velika Grabovnic, a iz pravca Grdelice saobraćaj se preusmerava kod raskrsnice za pravac za naseljeno mesto Velika Grabovnica i omogućen je pravac za Malu Grabovnicu prema Leskovcu i uključivanje na staru obilaznicu.

Privremena izmena režima tj. obustava saobraćaja počeće od 27.08.2020. godine. Rok izvođenja radova je 90 kalendarskih dana.

Obaveštavaju se svi učesnici u saobraćaju na pomenutoj deonici da se rukovode privremenom saobraćajnom signalizacijom za period izvođenja radova

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici od 70 pacijenata 54 na kiseoniku

U leskovačkoj Covid bolnici hospitalizovano je 70 osoba. U prethodna 24 časa bilo je 6 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *