Home / DRUŠTVO / Zašto nam TC “Rupa“ izgleda kao “rupa“: Ko treba da brine o ovom delu centra grada?
hotel bell

Zašto nam TC “Rupa“ izgleda kao “rupa“: Ko treba da brine o ovom delu centra grada?

Slika koju smo juče tamo zatekli, a čini se da je tako poodavno, ostavlja loš utisak o svima nama, jer se Tržni centar “Dezert“ ili “Rupa“, kako su je, zbog položaja, Leskovčani od milja prozvali, nalazi na putu svakome ko dođe unaš grad

Na nekoliko mesta podignute pločice, šut pored zida, trava koja niče iz fuga, oštećena i puna smeća fontana, oštećena fasada stepenica. To je jučerašnja slika “Tržnog centra “Rupa“, koja potpuno opravdava njeno kolokvijalno ime.

Od vlasnika i zaposlenih u okolnim lokalima saznajemo da su pločice podigli “neki radnici“ i tako ostavili , nakon prijave da na tom potezu ima problema sa vodom. Ko su i koji su, niko nije pitao, u očekivanju da se problem ipak reši.

Za ostale, ne manje ružne slike, međutim, nisu krivi samo malopre pomenuti radnici, već svi mi pomalo: deo nas što je smeće završilo u fontani i na pločicama, drugi deo, što se prostor ne održava kako valja. Onima, pak, koji svrate u naš grad i prošetaju centrom, uglavnom nije bitno ko je “zakazao“. Oni će jednostavno konstatovati da je prljavo i ružno.

Check Also

Nastavljeni rekonstrukcija puta Leskovac – Lebane, u toku radovi na deonici kroz Donje Trnjane u dužini od 800 metara

Nastavljeni su radovi na kompletnoj rekonstrukciji regionalnog puta Leskovac – Lebane. Mašine Puteva Srbije trenutno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.