Početna / GRADOVI / Leskovac / Zapaženi rezultati leskovačkih plivača na Državnom prvenstvu u Beogradu
hotel bell

Zapaženi rezultati leskovačkih plivača na Državnom prvenstvu u Beogradu

Prethodnog vikenda na Državnom prvenstvu u Beogradu, Plivački klub “Leskovac učestvovao je sa svojih 6 plivača i napravio zapažene rezultate.

Na samom takmičenju je učastvovalo 46 klubova sa 474 takmičara.

PK „Leskovac“ ovom prilikom ostvario je dobre rezultate.

Iva Petković osvojila je srebrnu medalju u disciplini 100 metara prsno, 200 metara prsno, 200 metara mešovito. Bronzanu medalju u disciplini 200 metara prsno u apsolutnoj kategoriji 100 metara prsno u apsolutnoj kategoriji, lični rekord na 100 metara prsno i norma za reprezentaciju, lični rekord na 50 metara prsno, lični rekord na 200 metara prsno, lični rekord na 200 metara mešovito.

DRZAVNO PRVENSTVO ZA KADETE, JUNIORE I U APSOLUTNOJ KATEGORIJI

Nikola Milenović 4 mesto u disciplini 400 metara kraul, 4 mesto u disciplini 200 metara kraul, B finale za juniore u disciplini 200 metara kraul i 400 metara kraul.

Jelena Ćirić B finale za juniorke u disciplini 200 metara leđno, lični rekord u disciplini 400 metara kraul, lični rekord u disciplini 100 metara leđno.

Veljko Joić lični rekord u disciplini 50 metara kraul. Lični rekord u disciplini 50 metara delfin. Lični rekord u disciplini 50 metara leđno. Lični rekord u disciplini 50m prsno

Andrija Stojiljković finale kadeti u disciplini 100 metara prsno, finale kadeti u disciplini 200 metara prsno, 5.mesto u disciplini 200 metara prsno, 6.mesto u disciplini 100 metara prsno. Lične rekorde u disciplinama 100 metara prsno, 200 metara prsno, 200 metara kraul, 200 metara mešovito.

„Čestitamo svim našim plivačima na ostavrenim rezultatitam u ovim čudnim vremenima i svom njihovom trudu koji ulažu svakodnevno iako su dugo bili bez bazena, pa smo se kao klub snalazili, odlazili za Vladičin Han na treninge na otvorenom bazenu, takođe za Niš i ovo je jako veliki uspeh za njih i za sve koji su sa njima i koji pomažu rad našeg kluba, a to je Grad Leskovac – navode iz PK „Leskovac“.

Pogledaj takodje

LIDER ZAUSTAVLJEN: Fudbaleri Dubočice osvojili veliki bod u Kragujevcu

Fudbaleri Dubočice osvojili su veliki i veoma važan bod na izuzetno teškom gostovanju u Kragujevcu. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *