Home / Opštine / Aleksinac / Zahvaljujući vrednoj donaciji opremljen Dom za nezbrinutu decu u Aleksincu
hotel bell

Zahvaljujući vrednoj donaciji opremljen Dom za nezbrinutu decu u Aleksincu

Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine i Humanitarna organizacija Lajflajn iz Čikaga, koja je pod pokroviteljstvom Njenog Kraljevskog Visočanstva, dali su značajnu donaciju Domu za decu i omladinu „Hristina Markišić“ u Aleksincu, namenjenu obezbeđivanju boljih uslova života dece, zahvaljujući velikodušnom doprinosu Pitsburgškog komiteta Lajflajn Čikago.

Ovom domu uručeno je 15 novih kreveta, dušeka, vodootpornih jastuka za dušeke i prekrivača, kao i 30 novih kompleta posteljine i jastuka, što je omogućeno nesebičnom donacijom Pitsburgškog komiteta Humanitarne organizacije Lajflajn Čikago.

„Veoma sam srećna što smo uspešno realizovali još jedan značajan projekat koji ima za cilj da pomogne deci. Iskreno se zahvaljujem Humanitarnoj organizaciji Lajflajn iz Čikaga i njenom Pitsburškom komitetu na prikupljenim sredstvima i na njihovoj spremnosti da uvek podrže najmlađe.

Od ključne je važnosti da učinimo sve što možemo da podržimo našu decu, da im obezbedimo dobre uslove za život i učenje i što lepše detinjstvo. Dajući deci, činimo njihovu budućnost sigurnom, ali i budućnost svih nas“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

„U ime korisnika Ustanove za decu i mlade „Hristina Markišić“ Aleksinac, zahvaljujemo se Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine, Humanitarnoj organizaciji Lajflajn iz Čikaga, na višegodišnjoj kontinuiranoj podršci, kao i Pitsburškom odboru na ovogodišnjoj donaciji u opremi. Našoj ustanovi je od velikog značaja da se kontinuirano obezbeđuje oprema u cilju podizanja standarda pružanja usluge domskog smeštaja za decu i mlade sa smetnjama u razvoju i dece bez adekvatnog roditeljskog staranja. Posebno bitna je pažnja i podrška koju nesebično pružate godinama našim korisnicima i na tome smo vam neizmerno zahvani.

Check Also

Iz gradskog budžeta isplaćen novac JKP „Komunalac“ za održavanje čistoće i zelenila

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćena suma u iznosu od 14.057.116,60 dinara na ime …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.