Početna / GRADOVI / Leskovac / ZA LESKOVAC ZAJEDNO: Notari nam opstruiraju prikupljanje potpisa
hotel bell

ZA LESKOVAC ZAJEDNO: Notari nam opstruiraju prikupljanje potpisa

Grupa građana „Za Leskovac Zajedno“ održala je vanrednu konferenciju za medije zbog, kako je navedeno, „jasne opstrukcije pojedinih notara iz Leskovca“.

Kako navode iz ove opozicone grupe građana, jedino ova lista nailazi na probleme i opstrukciju notara prilikom sakupljanja potpisa.

-Ovo se dešava samo nama, jedinoj opozicionoj listi koja se kandiduje na ovim izborima. Ukoliko sada prođete pored prostorija drugih partija koje su u vlasti, poput Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije, Bolje Srbije ili Zavetnika, koji će, očigledno biti u vlasti, mi smo jedini koji imaju problema sa notarima. Samo kod nas možete videti građane koji po tri sata čekaju i ne mogu da daju svoj potpis. To je nečuveno i do sada se nije događalo. Mi smo sve uradili po zakonskoj proceduri, podneli smo zahtev za dve notarske knjige u petak, subotu i nedelju. U Petak nam je jedna došla pola dana, druga ceo dan, danas su nam dve notarke otišle u tri, ostali smo na jednoj koja je došla na našu molbu. Hvala svima koi su do sada potpisima podržali našu listu, ali i onima koji su strpljivo čekali – rekao je Nenad Zdravković,

Grupa građana „Za Leskovac ZAJEDNO“ će prikupljanje potpisa nastaviti u ponedeljak u vremenu od 9 do 17 časova, u prostorijama koje se nalaze na adresi Bulevar Oslobođenja 157.

Pogledaj takodje

Danas proslavljamo čudotvorca i iscelitelja Svetog Vasilija Ostroškog

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici proslavljaju danas Svetog Vasilija Ostroškog. Sveti Vasilije Ostroški je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *