hotel bell

“Vukovi“ nisu dobro počeli, ali se u nedelju nadaju pobedi protiv kragujevačkg “Radničkog“

“Dubočica“ je spremna da se iskupi za dva poraza na početku ovogodišnje sezone, a ekipa će, uprkos povredama i virusu, dati sve od sebe da zadovolji vernu publiku

Od povratka u elitno društvo, ovo je najlošiji početak sezone Rukometnog kluba “Dubočica“, ali više “boli“ poraz od “Obilića“, konstatovao je trener Saša Pejčić na današnjoj press konferenciji:

– U prošlom kolu je “Dinamo“ od početka imao inicijativu, pa iako smo se u jednom momentu rezultatski potpuno vratili u meč, domaćin je zasluženo slavio. Žao mi je što smo propustili priliku da sezonu započnemo pobedom na svom terenu, a činilo se da je svaka druga opcija nerealna. Doveli smo sebe u prilično nezgodan položaj, pa nam je pobeda protiv kragujevačkog “Radničkog“, u nedelju, imperativ. Radi se o odličnoj ekipi, sa kojom se dobro poznajemo, a remi u kontrolnoj utakmici, nije stvarni pokazatelj kvaliteta. Taj susret je vrlo važan za nas, pre svega zbog podizanja samopouzdanja.

“Vukovi“ goste dočekuju praktično desetkovani, ali uvereni da će sastav koji u nedelju izađe na parket, pružiti svoj maksimum:

– Pivotmen Ristović se povredio u Pančevu i odmah izašao iz igre, Milosavljević, Spasić i Mađar se bore sa stomačnim virusom i cele nedelje nisu trenirali, Deniću su povrećeni ligamenti kolena. Ne znam da li će se i ko od njih uopšte pojaviti u nedelju, ali kako sada stoje stvari, na njih nećemo moći da računamo. Moraćemo neugodnom protivniku da se suprotstavimo sa onim što imamo na raspolaganju, ali sam ja uvek optimista i verujem da možemo da sačuvamo bodove.

Iako svestan težine situacije, Marko Radulović, veruje u prednost domaćeg terena, pre svega zbog podrške vernih navijača:

– Protekle dve utakmice bile su nam odlična škola. “Opekli“ smo se i platili kaznu zbog loših odluka na terenu, promašenih zicera i neiskorišćenih prilika. Verujem da ćemo u nedelju igrati mnogo bolje i ispraviti greške. Pozivam navijače da nam daju podršku i svima nam je velika želja da ponovo vidimo pune tribine. Verujem da su ljubitelji rukometa razočarani, ali obećavamo da ćemo dati sve od sebe da popravimo utisak.

Utakmica 3. kola Arkus lige, “Dubočica“-“Radnički“, na programu je u nedelju, sa početkom u 18 sati.

Check Also

EKONOMSKA ŠKOLA: Prvi uspešan korak u karijeri – Kako se najbolje pripremiti za razgovor sa poslodavcem

U centru za stručno usavršavanje u obrazovanju danas je organizovana ugledna aktivnosti i panel diskusija …

Оставите одговор