Home / GRADOVI / Niš / Vrele letnje noći u Nišu osvežile festivalske večeri Medijana festa
hotel bell

Vrele letnje noći u Nišu osvežile festivalske večeri Medijana festa

U petak u parku Sveti Sava nastupio je niški bend Senke. Izuzetni muzičari i sjajni vokal pružili su našim sugrađanima odličan provod interpretirajući hitove više različitih muzičkih žanrova. Subota veče bila je rezervisana za prvi samostalni nastup Lene Kovačević u Nišu.

Jedan od najboljih i najtraženijih muzičara nove generacije, prelepa Lena, plenila je svojim talentom, nastupom, izgledom…Našim sugrađanima i gostima iz okolnih gradova priredila je nezaboravno veče.
I ovog vikenda najmlađi su se zabavljali radeći i učeći razne lepe stvari u okviru interaktivnih radionica UG „Višnja“. Za njih su tu bili i animatori i maskote najpopularniji likovi iz crtanih filmova škole glume Dragane Plavšić. U okviru dečijeg programa u petak , zahvaljujući Dečijem kulturno obrazovnom centru uživali smo u retrospektivi Majske pesme, a 4.avgusta Niš će posetiti i Dečiji karavan.

Tokom Medijana festa u parku Sveti Sava svoj punkt za druženje sa mališanima ima i NURDOR koji prikuplja sredstva za završetak druge faze izgradnje onkološkog odeljenja Dečije klinike u Nišu. Tu su i njihove donatorske kutije pa molimo građane da pomognu ovu akciju dobrovoljnim prilozima onoliko koliko su u prilici . Slanjem SMS-a na 1150 takođe se prikupljaju sredstva. Gradska opština Medijana dala je pola miliona dinara za izgradnju ovog onkološkog odeljenja, a Danijel Kajmakoski je obećao da će rado nekim svojim nastupom pomoći ovu humanu akciju.

Do kraja Medijana festa Nišlije će imati priliku da čuju i druže se sa rok bendovima pobednicima Balkanroka,a od zvezda srpske scene dolaze Tijana Dapčević i Legende. U okviru dečijeg programa 11.avgusta biće izvedena i predstava Pozorišta lutaka Niš „Priča o vodi“.

Check Also

Srpska liga Istok: Dubočica u 1. kolu gostuje u Prahovu, Vlasina dočekuje Budućnost

U Kruševcu je danas održana Konferencija klubova Srpske lige Istok. U radu Konferenciji učestvovali su …

Оставите одговор