Home / Opštine / Vlasotince / Vlasotinački bokseri osvojili tri zlatne i dve srebrne medalje na takmičenju u Jagodini
hotel bell

Vlasotinački bokseri osvojili tri zlatne i dve srebrne medalje na takmičenju u Jagodini

Na takmičenju održanom u nedelju 20.11.2016.godine u sportskoj hali „JASSA“ u Jagodini, pred oko 300 ljubitelja plemenite veštine, u konkurenciji 19 klubova sa teritorije Republike Srbije, članovi bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, osvojili su tri zlatne i dve srebrne medalje.

 

Osvajači zlatnih medalja su Milan Stanojević, Ognjen Mitić i Nemanja Stojanović iz Vlasotinca, koji su u finalu pobedili redom Živković Miloša (BK„14 oktobar“ Kruševac), Hanuša Ekrema (BK „Novi Pazar“) i Čuturić Eldara (BK „Miks“ Prijepolje), dok su srebrne medalje osvojili Pavle Takić i Alek Andrejević iz Vlasotinca, koji su u finalu izgubili od Janić Momčila i Jovanović Radomira (BK „Goša“ Smederevska Palanka).

– Ovaj uspeh kao jedan u nizu u 2016. godini, rezultat je dugogodišnjeg zalaganja i veoma ozbiljnog rada trenera i uprave bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, sa decom i mladima. Medalje koje smo osvojili na današnjem takmičenju u Jagodini, koja se već deceniju smatra centrom borilačkih sportova Južne Srbije i rasadnikom talenata, dokazuju da bokseri bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince mogu ravnopravno da se nose sa najboljim klubovima iz Srbije. U narednom periodu očekuju nas takmičenja u Aleksincu i Kragujevcu, na kojima očekujemo dobre rezultate i završetak veoma uspešne sezone za Vlasotinački bokserski klub – poručuju iz Boserskog kluba Arena.

Check Also

Mala Una iz Vlasotinca svojim crtežom osvojila mobilni telefon na konkursu „Pismo Božić Bati“

Nova godina donela je prve pobednike konkursa „Pismo Božić Bati“ Pošte Srbije. Deca do dvanaest …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *