hotel bell

Veliko interesovanje penzionera za kartice: Za jedan dan se prijavilo više od 100.000 penzionera

Interesovanje najstarijih sugrađana za nove penzionerske kartice je zaista veliko, a do sada, za samo jedan dan se prijavilo više od 100.000 penzionera.

Zahtev za izdavanje penzionerske kartice može se podneti elektronski na sajtu @rfpio.rs, www.pio.rs, ili u filijalama i organizacionim jedinicama tog Fonda, gde će zaposleni pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev.

Formular za prijavljivanje je jednostavan, i za njegovo popunjavanje je dovoljno dva minuta. Potrebno je uneti osnovne lične podatke i ostaviti kontakt telefon ili mejl adresu, na koje će penzioneri dobiti obaveštenje kada kartica bude gotova, kako bi je preuzeli na šalteru Fonda PIO.

“Ovom prilikom pozivam predstavnike privrede da pokažu društvenu odgovornost i uključe se u našu akciju, koja će korisnicima penzija omogućiti brojne popuste i pogodnosti. Penzioneri su učinili mnogo toga za našu zemlju, izgradili je, imali razumevanja kada je bilo neophodno sprovesti teške mere fiskalne konsolidacije, i penzionerske kartice su samo jedan od načina da poboljšamo kvalitet njihovog života i da im kažemo hvala za sve što su učinili za Srbiju – naveo je ministar finasija Siniša Mali.

Check Also

Rukometaši Dubočice pregazili Crvenu Zvezdu

Foto: arhiva Arkus liga Rukometaši Dubočice 54 pobedili su večeras u Leskovcu ekipu Crvene Zvezde …

Оставите одговор