Home / DOGAĐAJI / Večeras na LIFFE-u: Promocija knjige, studentski filmovi i srpska premijera filma MEN OF DEEDS
hotel bell

Večeras na LIFFE-u: Promocija knjige, studentski filmovi i srpska premijera filma MEN OF DEEDS

Trećeg festivalskog dana LIFFE-a, u subotu 17. septembra, publika će u Narodnom pozorištu Leskovac moći da pogleda dva ostvarenja iz Glavnog takmičarskog programa: “Posle zime” crnogorskog reditelja Ivana Bakrača u 19 časova, i “Strahinja Banović“ Stefana Arsenijevića (21h).

U Dvorani LKC-a od 21h, na programu je film “Men of Deeds“ rumunskog reditelja Paula Negoescua, koji se prikazuje u okviru selekcije “Divlji film”.

U pratećem programu festivala, u 17 časova u  holu na prvom spratu LKC-a biće održana promocija knjige “Nebojša Đukelić” iz edicije „FEST-ovih 50“, a za 19 časova u bioskopu LKC-a zakazana je projekcija studentskih filmova iz Crne Gore i Hrvatske.

Na LIFFE online platformi, trećeg festivalskog dana publika će moći da prati konferenciju za novinare, festivalski podcast, kao i projekciju filma “Tri dana u septembru” Darijana Pejovskog u okviru selekcije “Makedonski film u fokusu”.

Organizator Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE je Leskovački kulturni centar, a pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Grad Leskovac i Filmski centar Srbije.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор