Home / DRUŠTVO / Vakcinacija – centralna tema najnovijeg broja Informatora Srpske napredne stranke koji je danas predstavljen građanima
hotel bell

Vakcinacija – centralna tema najnovijeg broja Informatora Srpske napredne stranke koji je danas predstavljen građanima

Članovi Unije mladih Gradskog odbora u Leskovcu, predstavili su i podelili primerke poslednjeg broja stranačkog glasila

Naslovnica, ali i najveći broj sadržaja Informatora, posvećen je vakcinaciji, odnosno nacionalnoj kampanji “Vakcina život znači“.

– Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, stalno apeluju na građane da se vakcinišu, čime čuvaju svoj, život porodice, prijatelja i kolega, ali i čitave zajednice. Osim noseće teme, u najnovijem broju Informatora, mogu se naći priče o infrastrukturnim projektima: putu Zaječar-Knjaževac, brzoj pruzi Beograd-Budimpešta i deonici puta Miloš Veliki, između glavnog grada i Valjeva, rekla je Anđela Krstić.

Ona je, iz rubrike “Panorama“ izdvojila aktivnosti Gradskog odbora Leskovac. Mesni odbori “Marko Crni I“ i “Milentije Popović II“organizovali su humanitarne akcije, a gradonačelnik Goran Cvetanović je, na Dan žena, cvećem darovao sugrađanke. Savet za zdravstvo je osobama sa invaliditetom donirao pomagala, kupljena sredstvima koja su prikupili članovi.

Check Also

Nina Stanisavljević piše istoriju srpskog plivanja

Proteklog vikenda u Beogradu na međunarodnom plivačkom mitingu Trofej Beograda Nina Stanisavljević je uspela da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *