Home / DRUŠTVO / USVOJEN DNEVNI RED: Skupština grada Leskovca odbila prigovore opozicije o povredi poslovnika
hotel bell

USVOJEN DNEVNI RED: Skupština grada Leskovca odbila prigovore opozicije o povredi poslovnika

Odbornici Skupštine grada Leskovca odbacili su velikom većinom glasova primedbe odbornika opozicije o povredama Poslovnika.

Odbornici Nenad Zdravković i Nebojša Cakić (Za Leskovac Zajedno), Nenad Filipović (Jedinstvena Srbija) i Dragan Savić reklamirali su povredu Poslovnika o radu Skupštine grada zbog zakazivanja sednice za subotu. Odbornici opozicije tvrdili su da je Poslovnikom predviđeno da se sednice održavaju radnim danima. Oni su ocenili da zakazivanjem sednice u subotu vlast pokušava da sakrije istinu od građana.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović odgovorio je odbornicima opozicije i pročitao datume održavanja sednica lokalnog parlamenta subotom u proteklih petnaesteka godina. Cvetanović je naglasio da je bilo nophodno da Skupština grada usvoji ugovore o poveravanju komunalnih delatnosti javnim preduzećima kako bi grad mogao da funkcioniše, a da bi opozicija uvake imala primedbe bez obzira na to koji je dan i datum u pitanju, a da subotom i veći broj građana može da prati direktne prenose sednice Skupštine grada Leskovca.

Skupština grada je nakon usvajanja Zapisnika sa prethodne sednice usvojila i Dnevni red današnje sednice.

Sednicu Skupštine grada Leskovca prenosi Televizija Leskovac, a tok sednice možete pratiti i na sledećem linku:

Check Also

Raspisan javni poziv za interno raseljena lica

Grad Leskovac – Savet za migracije – Komisija za izbor korisnika za poboljšanje uslova stanovanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *