Home / DRUŠTVO / USPELI SMO – Kupljena kuća porodici Stanković iz Donje Slatine!
hotel bell

USPELI SMO – Kupljena kuća porodici Stanković iz Donje Slatine!

Humanitarna organizacija „Pokreni život“ uspela je da prikupi 12.000 evra za kupovinu kuće porodici Stanković, ali je sada neophodna pomoć svih nas kako bi se kuća sredila i ova skromna porodica dobila krov nad glavom.

„Pokrenuli smo veliku akciju u sklopu projekta “Jug nije sam” i zahvaljujući glumačkoj ekipi serije “Igra sudbine”, kompaniji “Mozart” i vama dragi sugrađani uspeli smo realizovati kupovinu kuće višečlanoj porodici Stanković.

“Kao što vidite, jednu nogu sam izgubio, poplava je odnela drven most, odsečeni smo od sveta, a moja jedina želja je da obezbedim deci topli dom i ništa više…”, bile su reči Bratislava Stankovića kada smo prvi put posetili ovu porodicu i videli užasan prizor njihove oronule kuće.

Cena kuće iznosi 12. 000 evra i u predstojećem periodu ćemo je srediti kako bi se porodica uselila. Potrebna nam je vaša pomoć kako bi je potpuno opremili, zato ne okrećite glavu i pomozite ovoj divnoj i skromnoj porodici – navode iz HO Pokreni život.

Ugradite se svojim donacijama u novu kuću malih Stankovića!

Uplatom na dinarski račun:

165-7010855807-48

Uplatom na devizni račun:

IBAN RS351657010855831-73

Uplatom preko Paypal platforme info@pokrenizivot.com

Check Also

U Leskovcu obeležen Svetski dan borbe protiv trgovine ljudima

U Omladinskom klubu grada Leskovca u organizaciji Lokalnog koordinacionog tima za zaštitu žrtava trgovine ljudima Leskovac, obeležen …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *