Home / GRADOVI / Leskovac / Uredjenje ulice Kraljevića Marka u centru Leskovca
hotel bell

Uredjenje ulice Kraljevića Marka u centru Leskovca

Gradska uprava za zaštitu životne sredine organizovala je danas akciju uredjenja i čišćenja javnih površina u ulici Kraljevića Marka u centru Leskovca.

Ulica koja počinje kod pružnog prelaza, na prostoru pored bivše štamparije „Napredak“ danas je dobila novi izgled u akciji koju je u saradnji sa JP Direkcija za urbanizam i izgradnju, JKP Komunalac i PWW organizovala Gradska uprava za zaštitu životne sredine.

– Nalazimo se u ulici Kraljevića Marka u centru grada, ali kao što vidite ulica je malo skrajnuta od pogleda javnosti. Primećuje se zapuštenost ulice koja godinama nije sredjivana. Danas je cilj da najpre sklonimo ove zemljane nasipe sa ivičnjaka, da pokosimo travu i da se ova ulica dovede u red higijenskim pranjem. Nije samo centar i samo jezgro grada važno. Važni su svi žitelji ovog grada. Verujem da ćemo do kraja dana imati potpuno novu sliku ovog dela grada i apelujemo na sve koji ovde žive i koji ovde prolaze da održimo ovu ulicu ćistom i urednom i u narednom periodu – rekao je odbornik Skupštine grada Leskovca iz Mesne zajednice Centar dr Predrag Ivanović.

Check Also

Besplatne radionice za decu i mlade u Leskovačkom kulturnom centru

Leskovački kulturni centar je juče počeo da realizuje Zimski program radionica za decu i mlade, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *