Home / DOGAĐAJI / Upišite kurs engleskog ili nemačkog jezika, a gratis dobijate online kurs po izboru!
hotel bell

Upišite kurs engleskog ili nemačkog jezika, a gratis dobijate online kurs po izboru!

Nije nemoguće, mada je istina da zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Ali tako funkcioniše Škola stranih jezika Akademije Oxford Leskovac, koja neprekidno nastoji da unapredi svoju ponudu, kako bi maksimalno ispunila očekivanja svojih polaznika.

Najpovoljnije cene kurseva engleskog i nemačkog jezika

Ne samo da će svako koga interesuje kurs nemačkog ili engleskog jezika biti oduševljen cenama, koje su u najmanju ruku povoljne, već će bez sumnje dobiti maksimalno kvalitetnu edukaciju, koju vode vrsni predavači. Ali to je tek početak!

Svakome ko bude odlučio da pohađa Školu stranih jezika Akademije Oxford u Leskovcu i da upiše kurs engleskog jezika ili nemačkog je na raspolaganju mogućnost da izabere koji će online kurs da pohađa i to sasvim besplatno.

Ne, niste pogrešno čuli!

Za sve one, koji vole da se pisano izražavaju je u ponudi je besplatan online kurs pisanja za web i blog, odnosno kreativnog pisanja. Uz to, svakome ko bude odlučio da upiše kurs nemačkog jezika ili engleskog je na raspolaganju i kurs kreativnog pisanja za decu, kao i specijalizovana obuka poslovne komunikacije. Otvorena je mogućnost i da se prijavljeni odluče za pohađanje online kursa za upravljanje vremenom, kao i za organizaciju učenja. Online kurs veština prezentovanja, ali i kurs za mape uma je takođe na raspolaganju svakom polazniku i to sasvim besplatno, ako odluči da pohađa kurs nemačkog jezika ili engleskog ili nekog drugog individualnog kursa jezika. Svakako treba pomenuti i specijalizovani online kurs za brzo čitanje, ali i za tehnike pamćenja, što su sve edukacije dostupne gratis našim polaznicima.

Kursevi u ovoj školi se organizuju u skladu sa pravilima koja propisuje CEFR (The Common European Framework for languages), odnosno Zajednički evropski referentni okvir za jezike. Tako je svakom kandidatu pružena mogućnost da stekne znanja na jednom od 6 predviđenih nivoa, te da postane vlasnik zvanično priznatog sertifikata o tome, što može da koristi kasnije kao relevantan dokaz o nivou znanja engleskog ili nemačkog jezika.

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

Pored toga što organizuje kurseve mnogobrojnih stranih jezika za odrasle, u ponudi ove škole se nalazi i kurs engleskog jezika za decu, kao i kurs nemačkog namenjen samo mališanima.

Stručnjaci koji imaju iza sebe dovoljno iskustva u radu sa decom su zaduženi za vođenje nastave. Upravo zahvaljujući relevantnom iskustvu, oni će potrebama najmlađih polaznika i prilagoditi gradivo. Sve aktivnosti će maksimalno biti usklađene sa uzrastom i interesovanjima mališana, kako bi bolje razumeli i usvojili gradivo, koje je predviđeno nastavnim programom.

Tako će svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu imati adekvatno znanje, koje će kasnije moći da nadograđuje, ukoliko želi.

Kako upisati kurseve engleskog ili nemačkog jezika?

Prema aktuelnom planu je određeno za sada da kursevi nemačkog i engleskog jezika budu organizovani na uobičajeni način, odnosno u prostorijama Škole stranih jezika Akademije Oxford, koje se nalaze na adresi Koste Stamenkovića br.2 u Leskovcu.

S obzirom na to da se aktivno prati trenutna epidemiološka situacija, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, organizacija nastave će biti u potpunosti usklađena sa važećim merama. Polaznici kurseva će na vreme o svemu tome biti informisani.

Potrebno je da svi zainteresovani izvrše prijavljivanje. Imaju mogućnost da to učine ili direktno u školi, odnosno na broj telefona 069 10 20 584 od ponedeljka do petka u periodu od 08 do 18 h ili subotom od 09 do 14 h. Ukoliko nekome ne odgovara takav način prijavljivanja, otvorena je mogućnost i da na mejl adresu leskovac@akademijaoxford.com pošalje osnovne informacije o sebi, te da na taj način izvrši prijavljivanje za pohađanje izabranog kursa.

Check Also

U Lebanu danas Humanitrni bazar „Tezga život znači“

Na platou ispred DK „Radan“ u Lebanu u toku je humanitarni bazar „Tezga život znači“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *