Home / DOGAĐAJI / UPIS U TOKU: Škola stranih jezika Akademija OXFORD – engleski i nemački za decu i odrasle
hotel bell

UPIS U TOKU: Škola stranih jezika Akademija OXFORD – engleski i nemački za decu i odrasle

Nikada nije kasno da uložite u svoje znanje, mada sasvim opravdano u nešto starijem uzrastu postoji bojazan od pohađanja kurseva različite tematike.

Ukoliko odaberete odgovarajuću obrazovnu instituciju, koja garantuje za kvalitet edukacija, a uz to nudi i vrlo pristupačne uslove, onda zaista nema nikakve bojazni. Bez sumnje ćete u toj obrazovnoj instituciji savladati ili neki strani jezik ili se upoznati sa određenim veštinama, a u zavisnosti od toga koju dodatnu edukaciju budete izabrali.

Da napomenemo i to da se isto odnosi i na mališane, te da svakako treba odabrati odgovarajući uzrast, pa im onda ponuditi mogućnost da pohađaju ili kurs engleskog jezika za decu ili nemačkog, odnosno da steknu dodatna znanja u različitim oblastima.

S obzirom na to da Škola stranih jezika Akademije Oxford Leskovac zapošljava isključivo stručnjake sa iskustvom, te da nudi vrlo povoljne cene, a istovremeno izuzetno kvalitetne edukacije, to je definitivno pravi izbor. Tim pre što svakome ko bude upisao kurs nemačkog ili engleskog jezika, odnosno bilo kog drugog iz ponude, omogućuje i da dobije na poklon jedan od kraćih online kurseva, koji se nalaze u ponudi te škole.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

U bilo kom životnom dobu da ste, nikad nije kasno da počnete sa učenjem ili nekog stranog jezika ili nekih veština. A utom smislu vam Škola stranih jezika Akademije Oxford Mladenovac stoji na raspolaganju, jer se u njenoj ponudi nalaze kako kursevi engleskog jezika za odrasle, isto tako i nemačkog i još mnogo jezika, koji se koriste širom sveta.

No, bez obzira koji jezik želite da naučite, trebalo bi da znate da se nastava u ovoj školi organizuje uz poštovanje pravila, koja podrazumeva Zajednički evropski referentni okvir za jezike. U suštini, u pitanju je takozvani CEFR (The Common European framework for languages), koji se smatra trenutno aktuelnim standardom, te podrazumeva organizaciju nastave na šest nivoa.

Dakle, ako pre toga niste imali prilike da učite engleski, nemački, italijanski, švedski, norveški ili bilo koji drugi jezik, onda to znači da ćete kurs izabranog jezika pohađati na početnom ili osnovnom, to jest A1 nivou.

A nakon što njega savladate, sledi vam praćenje nastave na višem početnom nivou ili A2.

Nivoi B grupe, koji su okarakterisani kao niži i viši srednji, a nose oznaku B1 i B 2 su namenjeni kandidatima, koji su savladali nivoe A grupe i imaju dovoljno znanja da mogu da prate nastavu na tim nivoima.

Najviši nivo znanja, koji može da ima lice, komenije maternji nemački, engleski ili bilo koji drugi jezik, jeste C2i u pitanju je viši napredni nivo. A njemu prethodi C1, koji je okarakterisan kao niži napredni nivo.

Pomenuti jezički okvir vrlo jasno i precizno propisuje koja znanja bi trebalo kandidat da ima na kom nivou, pa u tom smislu svako ko želi da pohađa kurs nemačkog jezika, engleskog ili bilo kog drugog, mora ili da pristupi propisanom testiranju ili da o prethodnom nivou znanja dostavi relevantan dokaz.

A s obzirom na to da Škola stranih jezika Akademije Oxford Leskovac zahteve polaznika maksimalno ispunjava i trudi se da unapredi kvalitet svog rada, to je svakome ko upiše kurs engleskog, nemačkog ili nekog drugog stranog jezika omogućeno i da sasvim besplatno pohađa jedan kraći online kurs po izboru.

Ponuđeno je polaznicima upoznavanje sa tehnikama pamćenja, zatim sa organizacijom učenja i sa pravilnim upravljanjem vremenom, što su sve teme pojedinačnih online obuka, koje na poklon dobija svaki polaznik.

A izuzev toga, dostupan je i online kurs poslovne komunikacije, kao i mogućnost da se svaki polaznik upozna sa umećem brzog čitanja, odnosno sa kreativnim pisanjem. Treba pomenuti i to da je u ponudi gratis online obuka kreativnog pisanja za web ili blog, kao i kreativnog pisanja za decu,a zainteresovani se mogu upoznati i sa mapama uma, kao i sa veštinama prezentovanja.

S obzirom na to da su teme vrlo šarolike i interesantne, to nije nikakav problem da svaki pojedinačni polaznik pronađe onu, koja ćemu biti od koristi u budućem radu i ličnom životu.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu

Podrazumeva se da ni najmlađi polaznici nisu zapostavljeni, jer Škola stranih jezika Akademije Oxford u Leskovcu organizuje i nastavu za njih. Ne samo da su zastupljeni kursevi nemačkog jezika za decu i engleskog, nego i još mnogo drugih stranih jezika.

A zahvaljujući želji da ponudi maksimalno kvalitetnu nastavu i to po vrlo povoljnim cenama, ova škola stranih jezika nastoji da pažljivo odabere predavače, koji imaju iskustvo upravo u radu sa polaznicima tog uzrasta. Samim tim nema sumnje da će se oni potruditi i da princip prezentovanja gradiva, odnosno aktivnosti u toku ove specifične edukacije prilagode upravo najmlađim polaznicima i njihovim potrebama u tom uzrastu.

Nema sumnje da će svako ko bude pohađao kurs engleskog jezika za decu biti u prilici da osnovna znanja stekne. Svakakoće kasnije imati na raspolaganju mogućnost i da pohađa namensku edukaciju za odrasle polaznike i da na taj način nivo stečenih znanja unapredi.

Upisivanje na kurseve nemačkog i engleskog jezika za decu i odrasle

Najbitnije je u suštini da svako ko je zainteresovan da upiše kurs engleskog ili nemačkog jezika, odnosno bilo kog drugog iz ponude, ali i da poboljša prethodno stečena znanja konkretnog jezika, izvrši prijavljivanje i upiše se posle toga.

S obzirom na to da se Škola stranih jezika Akademije Oxford Leskovac nalazi u ulici Koste Stamenkovića broj 2, to svaki pojedinačni polaznik ima pravo da direktno u prostorijama škole prijavu izvrši.

Trebalo bi imati na umu da je radno vreme ove škole između 08 i 21 čas radnim danima, to jest od ponedeljka do petka, kao i subotom u periodu od 09 do 14 h. A u tom vremenskom periodu bi trebalo svaki zainteresovani kandidat da direktno u prostorijama škole izvrši prijavu.

Omogućeno je i prijavljivanje putem brojeva telefona 016214556 ili 06910 20 584.

Podrazumeva se da na mail adresu leskovac@akademijaoxford.com svaki pojedinačni kandidat ima pravo da pošalje informacije o sebi, koje uključuju njegovo ime i prezime, datum rođenja i podatke za kontakt, kako bi prijavljivanje izvršio. Sve trenutno aktuelne mere, koje su donete zbog pandemije korona virusa se primenjuju prilikom organizacije nastave u ovoj školi. A s obzirom na to da je epidemiološka situacija u ovom momentu nešto povoljnija, Škola stranih jezika Akademije Oxford u Leskovcu ima u planu da kurseve nemačkog, engleskog i svih ostalih stranih jezika organizuje na klasičan način, to jest u svojim prostorijama. Podrazumeva se da zaposleni poštuju sve propisane mere i prate izmene, te u skladu sa njima i reaguju. Ukolikobude bilo zatim potrebe da nastava bude na drugačiji način organizovana, to jest ako budu donete drugačije mere, podrazumeva se da će i princip sprovođenja kurseva biti sa njima usaglašen, a o čemu će svaki pojedinačni polaznik da bude obavešten na propisani način i naravno na vreme.

(PROMO)

Check Also

Sa Koronom preminule još 53 osobe, pozitivna trećina testiranih – Na bolničkom lečenju više od 6.600 ljudi

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, od poslednjeg izveštaja, na koronavirus …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *