Home / DRUŠTVO / UMETNIK IZ ŠKOLSKE KLUPE: Produžen rok za dostavljanje radova na konkursima u okviru Festivala dečijeg stvaralaštva
hotel bell

UMETNIK IZ ŠKOLSKE KLUPE: Produžen rok za dostavljanje radova na konkursima u okviru Festivala dečijeg stvaralaštva

Обавештавамо вас да је рок за достављање радова на конкурсима који се организују у оквиру 3. Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“ продужен до 31. октобра 2021. године.

Уз сваки рад потребно је доставити име и презиме аутора, ментора, назив вртића или школе, мејл адресу и контакт телефон.

Пропозиције сва три конкурса под називом „На крилима среће“ (литерарни, ликовни и конкурс за видео-запис (трејлер) о омиљеној књизи) погледајте на сајту Библиотеке, на линку: https://www.nbleskovac.rs/propozicije-konkursa-festivala-2021/.

      Филм „Уметник из школске клупе – Мисли ми лете“ настао од трејлера пристиглих на видео-конкурс у оквиру 2. Фестивала дечјег стваралаштва погледајте на Јутјуб каналу Библиотеке, на линку:

        Филм „Уметник из школске клупе – Чуј ме свете“ настао од трејлера пристиглих на видео-конкурс у оквиру 1. Фестивала дечјег стваралаштва погледајте на Јутјуб каналу Библиотеке, на линку: 

Check Also

U naselju Dubočica uređena divlja deponija

Vikend akcija čišćenja i uređena ove nedelje organizovana je u naselju Dubočica. Ovom prilikom uklonjena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *