Home / DRUŠTVO / Učenice Tehničke škole za borbu protiv korupcije
hotel bell

Učenice Tehničke škole za borbu protiv korupcije

Učenice Tehničke škole u Vlasotincu su sredinom novembra meseca prisustvovale dvodnevnom treningu na temu “Mreža mladih Srbije protiv korupcije”.

Naime, Andrijana Ilić i Daliborka Petrović sa svojom mentorkom profesorkom Biljanom Stanković i sa svojim vršnjacima iz još deset opština su se kroz dvodnevne radionice upoznale sa aktivnostima koje su vezane za ovu temu, a koje će se realizovati u narednom periodu. Na treningu su učestvovali mladi sa svojim mentorima iz Sombora, Beograda, Jagodine, Majdanpeka, Bora, Zaječara, Bujanovca, Vranja, Vladičinog Hana i Vlasotinca.

Antikoruptivne aktivnosti i vršnjačke edukacije Tehnička škola će spovoditi u narednih šest meseci. Prva javna akcija biće realizovana 9. decembra u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije. Završna konferencija na kojoj će biti sumirano ono što je do tada urađeno planirana je za april mesec u Vrnjačkoj Banji.

Dvodnevne treninge na temu “Mreža mladih Srbije protiv korupcije” je organizovalo Udruženje građana “Svet reči” u Velikoj Plani.

Izvor: kcvlasotince.rs

Check Also

Muzički Edikt u sredu u Leskovcu

U okviru međunarodnog festivala „Muzički edikt“ u sredu 23. juna u 18 časova u crkvi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *