Home / DRUŠTVO / U Vlasotincu dodeljene sportske nagrade
hotel bell

U Vlasotincu dodeljene sportske nagrade

Najbolji sportski klub u 2020. godini je OKK Vlasotince, najbolji sportista je dizač tegova Veljko Pešić, a najbolja sportistkinja golman rukometašica Martina Milošević.

Najbolji trener je Filip Dojčinović, Sportsko udruženje,,Alfa 016“, a sportski radnik godine je Jovica Jovanović ,ORK Vlasotince. Specijalno priznanje povodom 100 godina postojanja kluba pripalo je FK Vlasina.  Za izuzetan doprinos u razvoju i unapređenju sporta na teritoriji opštine Vlasotince plakete su dobili Sportsko rekreativni centar Vlasina i Skupština opštine Vlasotince.

„Naši sportisti i sportski radnici, kao i mlade nade sporta, bili su i ostali ponos Vlasotinca, nadam se da će tako biti i ubuduće, a Sportski savez je tu da pomogne i podrži njihove napore- rekao je predsednik Sportskog saveza Milan Ristić.

Predsednik opštine Bratislav Petrović podvukao je da su okolnosti bile teške, nali da suvlasotinačkisportistiopravdaliočekivanja I postigliodličnerezultate u 2020.

„Zbog toga je opština Vlasotince odlukom o budžetu za narednu godinu podržala ovu oblast istim iznosom-  35 miliona dinara.Nadam se da će vam taj novac omogućiti da vredno radite i trenirate i da pronosite lep glas o Vlasotincu što dalje – rekao je čelni čovek opštine.

Sportske nade Vlasotinca su: Veljko Stamenković -FK Vlasina, Aleksandar Stojanović- FK Polet, Jovana Mladenović- SU Pokret, Stefan Jovanović-OKK Vlasotince, Miodrag Davinić-OKK Vlasotince, Sandra Micić-ŽFK Rosulja 2014, Hana Dimanić-ŠK Vlasotince,LukaRančić-ORK Vlasotince, AnđelaStefanović-ŽRK Vlasotince, Nikola Kocić-AK Vlasotince, KalinaVeličković-AK Vlasotince, EmilijaĐurić-KBK Vlasotince, NemanjaPetrović-OKK Vlasotince.

U ime nagrađenih zahvalila je Martina Milošević. Najbolji sportista i sportistkinja dobili su, osim priznanja i novčanu nagradu od po 10 hiljada dinara.

Ovogodišnja dodela sportskih priznanja prošla je u znaku poštovanja protiv epidemijskih mera.

Check Also

Sutra u Leskovcu humanitarni maskenbal za pomoć porodici Stanković iz Slatine

U utorak, 22. juna sa početkom od 20 časova ispred Šop Đokićeve kuće biće organizovan …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *