Home / DOGAĐAJI / U utorak u Narodnoj biblioteci izložba „Pomak“ – Radovi studenata i profesora Akademije strukovnih studija Južna Srbija
hotel bell

U utorak u Narodnoj biblioteci izložba „Pomak“ – Radovi studenata i profesora Akademije strukovnih studija Južna Srbija

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu, u utorak 22. marta 2022. godine u 12.00 časova u Čitaonici Biblioteke, organizuje otvaranje izložbe „Pomak“.

Na izložbi će biti prikazani radovi studenata i profesora Akademije strukovnih studija Južna Srbija Odsek za tehnološko umetničke studije. Izložba predstavlja paletu najuspešnijih radova iz oblasti likovne umetnosti i dizajna, studenata I, II i III godine osnovnih studija, studijskog programa Modni dizajn, kao i studenata I i II godine master strukovnih studija, studijskog programa Digitalni dizajn odeće.

Na otvaranju izložbe obratiće se prof. dr Aleksandra Perić Nikolić, mr Dragana Frfulanović, profesori sa ovog studijskog programa i direktorka Biblioteke Vesna Ilić.

Ovom izložbom obeležava se 20 godina postojanja studijskog programa Modni dizajn. Ovaj studijski program predstavlja spoj opšte i likovne kulture i dizajna i omogućava studentima sticanje znanja ne samo iz ovih oblasti već i iz oblasti tekstila i odevanja.

Izložba se može pogledati u Čitaonici i svim portalima Biblioteke do 4. aprila 2022. godine.

Check Also

Iz gradskog budžeta isplaćen novac JKP „Komunalac“ za održavanje čistoće i zelenila

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćena suma u iznosu od 14.057.116,60 dinara na ime …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.