U utorak bez struje jedno naselje i četiri sela

Elektrodistribucija Leskovac najavila je danas radove na elektro mreži za utorak 11. jun.

“Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u utorak 11.06.2024. u periodu:

· od 08:00 do 13:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: naselje Nova kolonija u Grdelici, selo Grdelica i Tupalovce;

· od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici u Stupnici.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na izmeštanju mernih mesta. Zbog toga će u utorak 11.06.2024. u periodu od 08:00 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u Donjem Trnjanu na Lebanskom putu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.” – saopšteno je iz leskovačke Elektrodistribucije.

Check Also

Malena Una pomaže svojoj mami da što pre ozdravi: Veliki odziv Leskovčana za pomoć Mariji Petronijević i danas

Juče kao i danas u Leskovcu je održana akcija davanja uzoraka krvi za Mariju Petronijević, …