Home / DRUŠTVO / U Šarlincu otvorena hladnjača MR „Frozen“
hotel bell

U Šarlincu otvorena hladnjača MR „Frozen“

Presecanjem crvene vrpce u Šarlincu je danas otvorena hladnjača MR Frozen.

Ideju za pokretanje ove vrste posla dobila su dva brata Miloš Miljković i Robert Stanojević. Tim povodom gradonacelnik Leskovca imao je čast da poseti i otvori hladnjaču istakavši da mu je izuzetno drago što naši mladi ostaju na selu.

“ Čestitam vam na odlučnosti da tako mladi pokrenete sopstveni biznis. Srećnim me čini činjenica da mladi ljudi ostaju u našem selu gde vide mogućnost za rad. MR Frozen trenutno zapošljava 7 radnika, kapacitet hladnjače je između 100 i 140 tona bave se preradom i smrzavanjem sopstvenog i otkupljenog voća koje će dalje distribuirati u zemlji i inostranstvu. Investicija je pokrenuta iz sopstvenog kapitala, plan je da se u skorijoj budućnosti zaposli još 10 radnika. Jos jednom vam čestitam na odlucnosti da se upustite u pokretanje sopstvenog biznisa. Želim vam uspeh, dobru zaradu, proširenje kapaciteta i da trajete još dugi niz godina.“

Jedan od vlasnika hladnjaće Miloš Miljković izrazio je veliko zadovoljstvo što je hladnjača počela sa radom i što će omogućiti meštanima otkup voća bez odlaska u neke udaljenije otkupne centre.

„Izuzetno mi je drago što svi vi danas ovde sa nama. Iz sopstvenih sredstava odlučili smo se da pokrenemo ovaj posao jer vidimo budućnost na selu. Hladnjača za sada zapošljava 7 radnika, u planu je još 10. U nju je uloženo 20 miliona. Skladištićemo šljivu,kupinu, malinu i jagode što će u mnogome olakšati stanovnicima ovog kraja da nose svoje voće na otkup.

Check Also

U Leskovcu obeležen Svetski dan borbe protiv trgovine ljudima

U Omladinskom klubu grada Leskovca u organizaciji Lokalnog koordinacionog tima za zaštitu žrtava trgovine ljudima Leskovac, obeležen …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *