Početna / DRUŠTVO / U naredne dve nedelje u Vlasotincu 37. Likovni salon
hotel bell

U naredne dve nedelje u Vlasotincu 37. Likovni salon

U Kulturnom centru u Vlasotincu otvoren je 37. Likovni salon, koji je ove godine okupio preko dvadeset umetnika među kojima su neki tu od samog osnivanja salona.

Salon je otvorio Branislav Katić, v.d. direktora Kulturnog centra, koji je izrazio zadovoljstvo što se ove godine salon održava uprkos koroni i što je okupio veliki broj umetnika, ističući da ova institucija podržava i podržavaće umetnike.

„Kulturni centar, kao stub kulture u Vlasotincu, uvek će biti uz vas umetnike kada su u pitanju kolektivne i samostalne izložbe, radionice, projekti, podrška najmlađim umetnicima i talentovanoj deci i, kada se jave nove ideje.

U naredne dve nedelje pred Vlasotinčanima će biti dela rađena različitim tehnikama i stilovima, različitim motivima. Publika može pogledati skoro sedamdeset radova Nikole Živkovića, Miloša Šarića, Jovana Spasića, Meri Stojković, Mihajla Živkovića, Aleksandra Spasića, Vlastimira Stojanovića, Jelene Petrenj, Slobodana Radosavljevića, Žarka Jovića, Dragane Bidžić, Dejana Đikića, Vlastimira Davidovića, Jelene Anđelković, Jovice Nikolića, Aleksandre Mitov, Slobodana Mitova, Martine Mitov, Snežane Stamenković, Momira Jovića i Dimitrija Kalinića.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

Trećina testiranih u Pčinjskom okrugu poztivna na Korona virus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 451 uzorka iz Pčinjskog …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *