Home / DOGAĐAJI / U Leskovcu otvoren Akva park „Atina“ (FOTO/VIDEO)
hotel bell

U Leskovcu otvoren Akva park „Atina“ (FOTO/VIDEO)

U Leskovcu je danas svečano otvoren novi, moderni Akva park „Atina“.

Veliki broj zvanica i gostiju prisustvovao je ovom događaju, a prve goste „Atina“ će primiti u subotu ujutru kada će kapije biti otvorene za posetioce.

Ovaj događaj uživo je prenosio Dnevnik Juga na svojoj Facebook stranici, a snimak možete pogledati na linku ovde:

Pored gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića svečanom otvaranju je prisustvovao i državni sekertar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović.

– Letnja sezone je u punom jeku, a spas od vrućine je naša potreba. Zato su akva parkovi opravdano postali omiljene letnje oaze koje garantuju odličnu atmosferu i dobar provod. To su mesta gde možete uživati sa celom porodicom i gde možete stvarati nove uspomene. Na listi gradova čiji su sastavni deo ove atrakcije od danas je i naš grad. Na lokaciji nekadašnjeg motela Atina, na prostoru do 15.000 kvadratnih metara, zahvaljujući angažovanju i investicjji gospodina Stojanovića, vlasnika mlekare Gložane, vrednoj 2 miliona evra izgrađen je moderan akva park sa brojnim sadržajima za sve posetioce. Biće zaposleno 50 ljudi, a o bezbednosti kupača i posetilaca brinuće 10 spasilaca. Bazeni su otvoreni i na taj način ono što je nedostajalo našoj turističkoj ponudi sada imamo kao vid razonode – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović posle otvaranja Akva parka Atina.

Na bazenima su tobogani dugi više od 400 metara, postavljeno je 1.500 ležaljki a broj posetilaca može biti i duplo veći. B. Do sledeće godine vlasnici planiraju izgradnju hotela i restorana koji će upotpuniti novu sliku ovogo dela grada.

Check Also

„VUKOVI“ UBEDLJIVI U ZRENJANINU: Proleter – Dubočica 23:29

Rukometaši Dubočice 54 ubedljivo su večeras na gostovanju u Zrenjaninu pobedili domaći Proleter rezultatom 23:29 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *