Početna / DRUŠTVO / U Leskovcu još uvek bez vanredne situacije
hotel bell

U Leskovcu još uvek bez vanredne situacije

Na današnjoj 40. Sednici gradskog štaba za vanredne situacije donet je predlog mera i nalog za rigorozno poštovanje i pojačanu kontrolu sprovođenja svih propisanih mera.

Tim povodom gradonačelnik Leskovca i komandant gradskog štaba izneo je podatak o broju zaraženih kao i to da je situacija u našem gradu nepovoljna sa tendencijom daljeg pogoršanja.

„Zavod za javno zdravlje Leskovac je procenio da za sada nije neophodno proglasiti vanrednu situaciju na nivou grada iz razloga što broj obolelih u odnosu na broj stanovnika i dalje nije alarmantan, ali se preporučuje rigorozna primena svih važećih mera i pojačana kontrola poštovanja istih. Ne uvodimo vanrednu situaciju zato što se Leskovac ne nalazi među prvih 10 gradova po broju zaraženih i procene stručnih lica su da i dalje to trenutno nije neophodno. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sve Leskovčane koji slave da vode računa o sebi i drugima i da proslavljaju slavu u krugu nauže porodice – kazao je Cvetanović.

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *