Home / Opštine / Bojnik / U leskovačkoj Covid bolnici 157 pacijenata – Na jugu hospitalizovana 881 osoba
hotel bell

U leskovačkoj Covid bolnici 157 pacijenata – Na jugu hospitalizovana 881 osoba

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovano 60 pacijenata, od kojih je 58 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i jedno dete.

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 107 pacijenata. Kod 104 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 6 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 420 pacijenata. Kod 391 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 11 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 157 pacijenata. Kod 146 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 137 pacijent. Kod 137 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Check Also

Upravljao autom u stanju teške alkoholisanosti

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu, tokom redovne kontrole zaustavili su jutros tridesetdvogodišnjeg muškarca koji je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *